Resor och kurser

Arrangera din egen resa

Hittar du inte det du söker? Har du en resa du drömmer om att göra eller vill du sätta samman en egen tur och behöver en certifierad guide? 

Vi hjälper både privatpersoner och företag med att skräddarsy resor. Hör av dig och berätta mer så kikar vi på ett upplägg tillsammans!

Med mångårig erfarenhet inom resebranschen och ett stort kontaktnät av guider och ledare sätter vi ihop ett tryggt paket efter dina önskemål. Vi står också för den resegaranti som lagen kräver av en researrangör.

För mer information, maila oss på info@topotravel.se eller läs mer här

VARFÖR RESA MED OSS?

Certifierade guider

Alla våra resor och kurser leds av guider som är utbildade och certifierade enligt branchstandard. Självklart har alla även första hjälpen utbildning. På internationella resor arbetar vi med lokala guider, men har även med svenska ledare.

Upplevelser och kunskaper

Vi vill inte bara erbjuda trygga resor och upplevelser. På Topo Travel har vi som mål att varje resa ska få dig att utvecklas med nya kunskaper inför kommande äventyr på egen hand.

Community

När du bokar din resa med oss blir du automatiskt med Klubb Topo där du får förtur till våra kommande resor, rabatter från våra samarbetspartners m.m

Res klimatsmart

Vi tänker noga igenom våra resmål och ser till att alla våra resor går att nå med klimatsmarta transporter från Sverige. I varje resebeskrivning finns förslag på transportsätt och beräknat CO₂e-utsläpp. Vi klimatkompenserar även för din resa om du väljer att resa enligt vårt reseförslag. Våra resor inkluderar dessutom fler dagar på plats och vid tex bergsbestigningar har vi flera extradagar för att optimera dina chanser att nå toppen.

Vi jobbar för en hållbar turism

Vi vill att de platser vi besöker ska kunna växa av turismen och därför samarbetar vi med lokala verksamheter för att stödja den lokala ekonomin.

Vi värnar om miljö och kultur

För att lämna minimalt med fotspår i de miljöer vi rör oss har vi en kontinuerlig kontakt med lokala naturskyddsmyndigheter och andra aktörer i området. Våra resor i fjällmiljö sker i samråd med länstyrelsen och berörda samebyar.

Resegaranti

Vår anmälan om resegaranti är inskickad till Kammarkollegiet.