29 April 2024: Föreläsning Bestig Kebnekaise

Är du nyfiken på att bestiga Kebnekaise? Under denna onlineföreläsning får du massor av bra tips och information från vår guide Emma Svensson samt möjlighet att ställa alla frågor du undrar över!

Det är helt gratis men begränsat antal platser så logga in på länken i tid! Ingen anmälan behövs utan det är bara att logga in på länken.

Emma började sin bergsbestigningskarriär med att bestiga det högsta berget i varje land i Europa. Hon har sedan dess gjort tio expeditioner över 6000 meter och ca 40 stycken 4000-5000 meters toppar. Hon har bestigit Kebnekaise många gånger via både Nygrens, Östra och Västra leden.

Datum: 29 April 2024
Tid: 19:00
Pris: Gratis
Länk: https://us06web.zoom.us/j/81611439097?pwd=4ELXjT4yk4ZTRFjZpfrlakcfPHkkua.1

ANMÄL DIG

Du anmäler dig till eventet genom att maila nedanstående uppgifter till: info@topotravel.se

  • För- & Efternamn
  • Personnummer
  • E-post
  • Telefonnummer
  • Ev meddelande

FLER EVENT

VARFÖR RESA MED OSS?

Certifierade guider

Alla våra resor och kurser leds av guider som är utbildade och certifierade enligt branchstandard. Självklart har alla även första hjälpen utbildning. På internationella resor arbetar vi med lokala guider, men har även med svenska ledare.

Upplevelser och kunskaper

Vi vill inte bara erbjuda trygga resor och upplevelser. På Topo Travel har vi som mål att varje resa ska få dig att utvecklas med nya kunskaper inför kommande äventyr på egen hand.

Community

När du bokar din resa med oss blir du automatiskt med Klubb Topo där du får förtur till våra kommande resor, rabatter från våra samarbetspartners m.m

Res klimatsmart

Vi tänker noga igenom våra resmål och vår policy är att majoriteten av våra resor ska gå att nå med tåg. I de enstaka fall flygresor är det enda alternativet klimatkompenserar vi givetvis. Utöver detta ser vi till att dessa resor är extra långa för att få ut det mesta av vårt besök. Vid bergsbestigningar har vi flera extra dagar för att optimera dina chanser att nå toppen.

I våra resebeskrivningar finns förslag på transportsätt och beräknat CO₂e-utsläpp. Vi klimatkompenserar även för din resa om du väljer att resa enligt vårt reseförslag.

Vi jobbar för en hållbar turism

Vi vill att de platser vi besöker ska kunna växa av turismen och därför samarbetar vi med lokala verksamheter för att stödja den lokala ekonomin.

Vi värnar om miljö och kultur

För att lämna minimalt med fotspår i de miljöer vi rör oss har vi en kontinuerlig kontakt med lokala naturskyddsmyndigheter och andra aktörer i området. Våra resor i fjällmiljö sker i samråd med länstyrelsen och berörda samebyar.

Resegaranti

Vår anmälan om resegaranti är inskickad till Kammarkollegiet.