24 Maj 2024: Klättra med Topo – Ryssgraven Stockholm

Nu introducerar vi vårt nya koncept klättra med Topo! Med jämna mellanrum kommer vi erbjuda dig som vill klättra utomhus klättring på nya platser.

Vi kommer finnas på plats och coacha, instruera och säkra. Detta event passar bäst för dig som är nybörjare som inte klättrat förut men alltid varit nyfiken och vill prova. Eller dig som klättrat inomhus men vill prova att klättra utomhus. Eller för dig som bara vill klättra och upptäcka nya klippor tillsammans med andra, kanske träffa framtida klätterpartners eller bara vill ha en trevlig dag tillsammans!

Det passar också bra för den som har gått en grundkurs i klättring men behöver repetera momenten för att våga ge sig ut på egen hand.

I Ryssgraven kommer du kunna klättra från grad 3 upp till 5+ på topprep.

Det finns klätterskor, sele och hjälm att låna på plats. Om du har egen utrustning kan du dock ta med dig det.

Vi håller till i Ryssgraven klätterklippa i Stockholm. Du tar dig dit med buss till Kungsängen eller egen transport. Vi samlas vid parkeringen kl 17:00 (krysset på bilden)

Ha med kläder för väder, något att dricka och äta samt ev egen klätterutrustning du vill använda (eller låna på plats det du behöver).

Datum: 24 Maj 2024
Tid:: 17:00-20:00
Pris: 590 kr (490 kr om du har grönt kort eller är medlem i Klubb Topo – ange detta i anmälan)

ANMÄL DIG

Du anmäler dig till eventet genom att maila nedanstående uppgifter till: info@topotravel.se

  • För- & Efternamn
  • Personnummer
  • E-post
  • Telefonnummer
  • Ev meddelande

FLER EVENT

VARFÖR RESA MED OSS?

Certifierade guider

Alla våra resor och kurser leds av guider som är utbildade och certifierade enligt branchstandard. Självklart har alla även första hjälpen utbildning. På internationella resor arbetar vi med lokala guider, men har även med svenska ledare.

Upplevelser och kunskaper

Vi vill inte bara erbjuda trygga resor och upplevelser. På Topo Travel har vi som mål att varje resa ska få dig att utvecklas med nya kunskaper inför kommande äventyr på egen hand.

Community

När du bokar din resa med oss blir du automatiskt med Klubb Topo där du får förtur till våra kommande resor, rabatter från våra samarbetspartners m.m

Res klimatsmart

Vi tänker noga igenom våra resmål och vår policy är att majoriteten av våra resor ska gå att nå med tåg. I de enstaka fall flygresor är det enda alternativet klimatkompenserar vi givetvis. Utöver detta ser vi till att dessa resor är extra långa för att få ut det mesta av vårt besök. Vid bergsbestigningar har vi flera extra dagar för att optimera dina chanser att nå toppen.

I våra resebeskrivningar finns förslag på transportsätt och beräknat CO₂e-utsläpp. Vi klimatkompenserar även för din resa om du väljer att resa enligt vårt reseförslag.

Vi jobbar för en hållbar turism

Vi vill att de platser vi besöker ska kunna växa av turismen och därför samarbetar vi med lokala verksamheter för att stödja den lokala ekonomin.

Vi värnar om miljö och kultur

För att lämna minimalt med fotspår i de miljöer vi rör oss har vi en kontinuerlig kontakt med lokala naturskyddsmyndigheter och andra aktörer i området. Våra resor i fjällmiljö sker i samråd med länstyrelsen och berörda samebyar.

Resegaranti

Vår anmälan om resegaranti är inskickad till Kammarkollegiet.