16 december 2022: FILMPREMIÄR! ”The ultimate guide to Kungsleden” + inspirationsföreläsning med Linda Åkerberg, Stockholm

Välkommen till en härlig kväll på Moumo i Stockholm där vi tillsammans med Lundhags bjuder på Yoga, filmvisning och föreläsning om att vandra Kungsleden!

”The Ultimate guide to Kungsleden” är som namnet antyder en guide till en av världens mest omtalade och natursköna vandringsleder – den svenska Kungsleden. Följ med fjälledaren och äventyraren Linda Åkerberg på den över 400 km långa vandringen och låt dig inspireras till nya äventyr! Under filmens gång berättar Linda om leden och hur det fungerar att vandra den, vad man ska tänka på och vilka fallgropar man kan undvika. Givetvis delar hon även med sig av mängder med tips om tex packning, träning och hur man håller humöret uppe under tuffa dagar. Filmen är ca 1 timme och på engelska.

Linda har även gjort filmen ”The Ultimate guide to Kebnekaise” och uppföljaren om Kungsleden filmades samma sommar.

Förutom föreläsningen har du även möjlighet att testa på Yoga med Moumo’s instruktör Anna Linnea Hedelin. Passet som kallas för ”Yoga Foundation” är ett pass som passar alla, oavsett nivå och kvällen till ära kommer Anna att fokusera på rörelser och stretcher du kan ta med dig ut på vandringsleden. Yogan är gratis, men antalet platser begränsade, så det är först till kvarn som gäller! (Blir passet fullsatt finns det möjlighet att vara med på Moumo’s ordinarie Yin yoga pass med Eva-Lotta Elmer 16:45-18:00. Entré 180:-)

Efteråt är du välkommen att hänga kvar i restaurangen för något att äta och dricka!

Schema:
  • 17:00-18:00 Yoga med Anna Linnea Hedelin (fritt inträde, men fåtal platser). Alternativt Yin Yoga med Eva-Lotta Elmer 16:45-18:00 (180:-, betalas i entrén)
  • 18:30-19:30 Filmpremiär för ”The ultimate guide to Kungsleden”. Visning och inspirationsföreläsning med Linda Åkerberg (fritt inträde)
  • 19:30 Middag/after work till självkostnadspris för de som vill i restaurangen

Datum: 16 december 2022
Plats: Moumo – Stockholms nya klättergym med yoga studio, restaurang och bar. Det ligger i Skrapan, Stockholm, ingång mitt emot Intersport (Götgatan 78)
Antal deltagare: Begränsat antal platser
Tid: 17:00 – 19:30
Pris: Vi bjuder på Yoga, filmvisning, föreläsning samt enklare tilltugg till filmen. Middag/afterwork till självkostnadspris. (Om antalet platser på Yogan fylls upp, finns det möjlighet att vara med på Moumos ordinarie Yin Yoga pass 16:45-18:00 till ord. entréavgift 180:-)
Anmälan: Anmälan görs genom att maila till info@topotravel.se eller fyll i anmälningsformuläret här på sidan. Meddela om du vill vara med på Yogan och/eller stanna kvar i restaurangen efteråt.

Stort tack till Lundhags som varit med och gjort filmen möjlig, samt sponsrar denna afton!

Linda Åkerberg driver bloggen och instagramkontot Wilderness Stories. Hon inledde sin äventyrsbana 2015 och har sedan dess bestigit toppar kring 6000 meter & vandrat genom Himalayas djungler. 2019 utnämndes Linda till Årets Äventyrare för hennes 486 mil långa äventyr, till fots, med cykel och kajak genom Sveriges alla landskap och 2021 släpptes boken “Expedition Sverige” om samma resa. 2022 släppte Linda filmen ”The Ultimate Guide to Kebnekaise”. Linda är även fjälledare och en av grundarna av Topo Travel.

ANMÄL DIG

FLER EVENT

VARFÖR RESA MED OSS?

Certifierade guider

Alla våra resor och kurser leds av guider som är utbildade och certifierade enligt branchstandard. Självklart har alla även första hjälpen utbildning. På internationella resor arbetar vi med lokala guider, men har även med svenska ledare.

Upplevelser och kunskaper

Vi vill inte bara erbjuda trygga resor och upplevelser. På Topo Travel har vi som mål att varje resa ska få dig att utvecklas med nya kunskaper inför kommande äventyr på egen hand.

Community

När du bokar din resa med oss blir du automatiskt med Klubb Topo där du får förtur till våra kommande resor, rabatter från våra samarbetspartners m.m

Res klimatsmart

Vi tänker noga igenom våra resmål och vår policy är att majoriteten av våra resor ska gå att nå med tåg. I de enstaka fall flygresor är det enda alternativet klimatkompenserar vi givetvis. Utöver detta ser vi till att dessa resor är extra långa för att få ut det mesta av vårt besök. Vid bergsbestigningar har vi flera extra dagar för att optimera dina chanser att nå toppen.

I våra resebeskrivningar finns förslag på transportsätt och beräknat CO₂e-utsläpp. Vi klimatkompenserar även för din resa om du väljer att resa enligt vårt reseförslag.

Vi jobbar för en hållbar turism

Vi vill att de platser vi besöker ska kunna växa av turismen och därför samarbetar vi med lokala verksamheter för att stödja den lokala ekonomin.

Vi värnar om miljö och kultur

För att lämna minimalt med fotspår i de miljöer vi rör oss har vi en kontinuerlig kontakt med lokala naturskyddsmyndigheter och andra aktörer i området. Våra resor i fjällmiljö sker i samråd med länstyrelsen och berörda samebyar.

Resegaranti

Vår anmälan om resegaranti är inskickad till Kammarkollegiet.