Personligt träningsupplägg inför ditt äventyr

Du har bokat en expedition i Alperna, en toppturskurs, ska ut och vandra i sommar eller något annat spännande äventyr och vill komma så förberedd och redo som möjligt. Låt oss hjälpa dig! 

Vår guide Emma Svensson är licensierad personlig tränare. Hon är också UESCA certifierad Endurance coach och äventyrare som har bra koll på vad som krävs för att klara en utmaning. Hon vill kunna hjälpa andra som ska iväg på äventyr att komma mer förberedda.

Vi vet också att träning behöver anpassas till varje individ. Någon annans träningsupplägg eller ett generellt träningsupplägg fungerar inte lika bra. Därför erbjuder vi dig ett personligt träningsupplägg speciellt framtaget för dig och dina mål. Alla träningsupplägg är alltså helt unika och speciellt utformade just efter dig.

Du får också tillgång till utbildningsmaterial för träning och förberedelser för ditt äventyr. Föreläsningar där vi pratar om teknik, hög höjd, acklimatisering, utrustning samt en Q/A där du kan ställa frågor om just ditt äventyr (lanseras under Q1 2023).

Vi vill se till att du får en så bra upplevelse som möjligt och att du kommer redo till ditt äventyr. Träningsupplägget är för 6 månader men går självklart också anpassas och göra kortare vid behov. Om du har ett större äventyr i sikte rekommenderar vi att du kör två olika träningsupplägg back to back för att hinna förbereda ordentligt.

Datum: Startar när du vill
Pris: 1500 kr


Innehåll | Färdledare | Program | Förkunskaper | Bokningsvillkor | Praktisk info | PacklistaTräningstips | Bildgalleri

Följande ingår:

Uppstartsmöte via Zoom

Skräddarsytt personligt träningsupplägg för 6 månader med kondition, styrka, rörlighet och balans övningar anpassat efter ditt mål

En avstämning på mail inkl uppdatering av ditt träningsupplägg

Tillgång till vårt bibliotek med utbildningsmaterial både för träning men också förberedelser inför äventyr (lanseras Q1 2023)

Föreläsningar om acklimatisering, hög höjd, expeditioner och utrustning (lanseras Q1 2023)

Q/A där du kan ställa frågor inför ditt äventyr och få rådgivning (live på zoom vid ett tillfälle)


Färdledare

Emma Svensson

Äventyrare. Inom kort färdigutbildad personlig tränare. UESCA certifierad Endurance coach. Certifierad fjälledare SFLO och lavintekniker via SVELAV samt hjälpinstruktör i klättring via Svenska Klätterförbundet. SLAO skidinstruktör steg 1. En av grundarna till Topo Travel och arrangör av fotoresor sedan 2007.

instagramegen hemsida


Praktisk info

Efter anmälan kontaktar vi dig för att boka in en tid för konsultation. Efter att den genomförts får du ditt träningsupplägg ca en vecka senare. Du väljer själv när du vill boka in din avstämning. Vi skickar också access till vårt bibliotek (lanseras successivt Q1 2023) där du hittar föreläsningar, träningstips och information. Du kommer också bli inbjuden till en Q/A på zoom som sänds live.

Du kan anmäla dig till programmet när som helst (se gärna till att det tajmar med ditt äventyr då det är 6 månader långt men vi kan också anpassa det och göra ett upplägg för 4 eller 5 månader). Du får ditt program ca en vecka efter vår konsultation.

ANMÄL DIG

Du anmäler dig till eventet genom att maila nedanstående uppgifter till: info@topotravel.se

  • För- & Efternamn
  • Personnummer
  • E-post
  • Telefonnummer
  • Ev meddelande

FLER EVENT

VARFÖR RESA MED OSS?

Certifierade guider

Alla våra resor och kurser leds av guider som är utbildade och certifierade enligt branchstandard. Självklart har alla även första hjälpen utbildning. På internationella resor arbetar vi med lokala guider, men har även med svenska ledare.

Upplevelser och kunskaper

Vi vill inte bara erbjuda trygga resor och upplevelser. På Topo Travel har vi som mål att varje resa ska få dig att utvecklas med nya kunskaper inför kommande äventyr på egen hand.

Community

När du bokar din resa med oss blir du automatiskt med Klubb Topo där du får förtur till våra kommande resor, rabatter från våra samarbetspartners m.m

Res klimatsmart

Vi tänker noga igenom våra resmål och vår policy är att majoriteten av våra resor ska gå att nå med tåg. I de enstaka fall flygresor är det enda alternativet klimatkompenserar vi givetvis. Utöver detta ser vi till att dessa resor är extra långa för att få ut det mesta av vårt besök. Vid bergsbestigningar har vi flera extra dagar för att optimera dina chanser att nå toppen.

I våra resebeskrivningar finns förslag på transportsätt och beräknat CO₂e-utsläpp. Vi klimatkompenserar även för din resa om du väljer att resa enligt vårt reseförslag.

Vi jobbar för en hållbar turism

Vi vill att de platser vi besöker ska kunna växa av turismen och därför samarbetar vi med lokala verksamheter för att stödja den lokala ekonomin.

Vi värnar om miljö och kultur

För att lämna minimalt med fotspår i de miljöer vi rör oss har vi en kontinuerlig kontakt med lokala naturskyddsmyndigheter och andra aktörer i området. Våra resor i fjällmiljö sker i samråd med länstyrelsen och berörda samebyar.

Resegaranti

Vår anmälan om resegaranti är inskickad till Kammarkollegiet.