Sommaren 2023: Mindfulness & Yoga vandring Abisko till Nikkaluokta – med Linda Åkerberg och Julia Trum


Följ med på en vandring utöver det vanliga mellan Abisko och Nikkaluokta. Vi bor i stugor och kan därför röra oss med lätt dagspackning och avsätta tid för yoga och meditation. Vi rör oss längs norra delen av Kungsleden som också heter Dag Hammarsköldsleden.

Ledare för turen är Linda Åkerberg och med på turen är även yogainstruktören Julia Trum.

Turen är i planeringsstadiet, men redan nu kan du föranmäla dig för att få förtur till resan då den släpps. Givetvis binder du dig inte till något köp, utan kan ta ställning om du vill boka när du har all information.

Datum: sommaren 2023 (7 dagar)
Antal deltagare: TBA
Start: TBA
Logi: STF fjällstugor
Pris: TBA


Färdledare

Linda Åkerberg

Äventyrare och fotograf. Driver hemsidan Wilderness Stories och är författare till boken Expedition Sverige. Utsågs till Årets äventyrare 2019.

Fjälledare helår (SFLO Mountain leader), Wilderness First Responder (NOLS)

instagramegen hemsida


Julia Trum

Yogalärare och livsresenär med kärlek till fjäll och naturen. Har varit bosatt många år i Sydafrika men sen något år tillbaka bosatt i Svenska fjällen där hon leder yoga för både grupper och privatpersoner.

200 timmar Yoga Alliance Certifierad Vinyasa Yoga Lärare 40 timmar Yoga Anatomi Master

instagram

FÖRANMÄL DIG TILL RESAN

Denna resa är just ni  planeringsstadiet, men som släpps inom kort. Genom att föranmäla dig redan nu får du förtur till resan då den släpps. Givetvis binder du dig inte till något köp, utan kan ta ställning om du vill boka när du har all information.

FLER RESOR

VARFÖR RESA MED OSS?

Certifierade guider

Alla våra resor och kurser leds av guider som är utbildade och certifierade enligt branchstandard. Självklart har alla även första hjälpen utbildning. På internationella resor arbetar vi med lokala guider, men har även med svenska ledare.

Upplevelser och kunskaper

Vi vill inte bara erbjuda trygga resor och upplevelser. På Topo Travel har vi som mål att varje resa ska få dig att utvecklas med nya kunskaper inför kommande äventyr på egen hand.

Community

När du bokar din resa med oss blir du automatiskt med Klubb Topo där du får förtur till våra kommande resor, rabatter från våra samarbetspartners m.m

Res klimatsmart

Vi tänker noga igenom våra resmål och vår policy är att majoriteten av våra resor ska gå att nå med tåg. I de enstaka fall flygresor är det enda alternativet klimatkompenserar vi givetvis. Utöver detta ser vi till att dessa resor är extra långa för att få ut det mesta av vårt besök. Vid bergsbestigningar har vi flera extra dagar för att optimera dina chanser att nå toppen.

I våra resebeskrivningar finns förslag på transportsätt och beräknat CO₂e-utsläpp. Vi klimatkompenserar även för din resa om du väljer att resa enligt vårt reseförslag.

Vi jobbar för en hållbar turism

Vi vill att de platser vi besöker ska kunna växa av turismen och därför samarbetar vi med lokala verksamheter för att stödja den lokala ekonomin.

Vi värnar om miljö och kultur

För att lämna minimalt med fotspår i de miljöer vi rör oss har vi en kontinuerlig kontakt med lokala naturskyddsmyndigheter och andra aktörer i området. Våra resor i fjällmiljö sker i samråd med länstyrelsen och berörda samebyar.

Resegaranti

Vår anmälan om resegaranti är inskickad till Kammarkollegiet.