Vintern 2023: Mountain Fit – träningspass för vandring & äventyr

Mountain fit är vårt koncept där du tränar inför vandring & äventyr i bergen. Det är ett pass som körs på olika platser och leds av Emma Svensson som just nu utbildar sig till licensierad personlig tränare med fokus på träning just för vandring och äventyr. Ibland kan även gästinstruktörer förekomma och då anges det.

Träningspassen har olika fokus, se nedan.

Schema vinten/våren 2023

Måndagar med start 30 Januari 19:30-20:30
Mountain Fit på Moumo i Stockholm. Klass med fokus på styrka, balans och rörlighet för äventyr, bergsbestigning, skidåkning och vandring. Körs varje måndag kl 19:30 från 30 Januari.

Passet har extra fokus på att stärka knän / höfter / fotleder och core.

Gratis för medlemmar på Moumo. Entré till Moumo till självkostnadspris för icke medlemmar.

Begränsat antal platser vid varje tillfälle då vi vill ha tid att ge personlig coaching under passet.

Boka genom att maila booking@moumo.se

11 Februari 10:00-11:30
Mountain Fit i Hammarbybacken. Pass med fokus på kondition och uthållighet i zon 2. Backträning med inslag av balans och rörlighet.

7 Mars 18:00-19:30
Mountain Fit i Hammarbybacken. Pass med fokus på kondition och uthållighet i zon 2. Backträning med inslag av balans och rörlighet.

7 Maj 10:00-11:30
Mountain Fit i Hammarbybacken. Pass med fokus på kondition och uthållighet i zon 2. Backträning med inslag av balans och rörlighet.

Ange i anmälan vilket pass du vill boka!


ANMÄL DIG

FLER EVENT

VARFÖR RESA MED OSS?

Certifierade guider

Alla våra resor och kurser leds av guider som är utbildade och certifierade enligt branchstandard. Självklart har alla även första hjälpen utbildning. På internationella resor arbetar vi med lokala guider, men har även med svenska ledare.

Upplevelser och kunskaper

Vi vill inte bara erbjuda trygga resor och upplevelser. På Topo Travel har vi som mål att varje resa ska få dig att utvecklas med nya kunskaper inför kommande äventyr på egen hand.

Community

När du bokar din resa med oss blir du automatiskt med Klubb Topo där du får förtur till våra kommande resor, rabatter från våra samarbetspartners m.m

Res klimatsmart

Vi tänker noga igenom våra resmål och vår policy är att majoriteten av våra resor ska gå att nå med tåg. I de enstaka fall flygresor är det enda alternativet klimatkompenserar vi givetvis. Utöver detta ser vi till att dessa resor är extra långa för att få ut det mesta av vårt besök. Vid bergsbestigningar har vi flera extra dagar för att optimera dina chanser att nå toppen.

I våra resebeskrivningar finns förslag på transportsätt och beräknat CO₂e-utsläpp. Vi klimatkompenserar även för din resa om du väljer att resa enligt vårt reseförslag.

Vi jobbar för en hållbar turism

Vi vill att de platser vi besöker ska kunna växa av turismen och därför samarbetar vi med lokala verksamheter för att stödja den lokala ekonomin.

Vi värnar om miljö och kultur

För att lämna minimalt med fotspår i de miljöer vi rör oss har vi en kontinuerlig kontakt med lokala naturskyddsmyndigheter och andra aktörer i området. Våra resor i fjällmiljö sker i samråd med länstyrelsen och berörda samebyar.

Resegaranti

Vår anmälan om resegaranti är inskickad till Kammarkollegiet.