Boka guide / Arrangera din egen resa

Hittar du inte det du söker? Har du en resa du drömmer om att göra eller vill du sätta samman en egen tur och behöver en certifierad guide? 

Vi hjälper både privatpersoner och företag med att skräddarsy resor. Hör av dig till oss på info@topotravel.se och berätta mer så kikar vi på ett upplägg tillsammans!

Med mångårig erfarenhet inom resebranschen och ett stort kontaktnät av guider och ledare sätter vi ihop ett tryggt paket efter dina önskemål. Vi står också för den resegaranti som lagen kräver av en researrangör.

FÖR VEM?

Privata grupper

Har du och kompisgänget alltid drömt om att resa tillsammans? Vi kan sätta ihop en resa enbart för er och efter era önskemål.

Företag

Vill ni ta med företaget på en annorlunda men teambuildande upplevelse? Vi kan sätta ihop allt från endagsevent till längre konferanser med olika stärkande uteaktiviteter.

Profiler

Är du ditt eget varumärke och vill arrangera resor för dina kunder eller följare? Vi hjälper till med allt från turplanering till certifierade guider och står självklart även för den lagstadgae resegarantin

Researrangörer

Arrangerar du själv resor men saknar spetskompetens eller certifierade guider för den typ av resa du önskar göra? Med vårt breda kontaktnät kan vi hjälpa dig hitta den person just du söker och förmedla kontakt.